Logo Small

Mobilier Sensio in Studio Hermes

Sensio asigura proiectare pentru design interior, ofera consultanta de mobilare si importa mobilier pentru HoReCa, mai exact:  hoteluri, restaurante, baruri, lounge-uri, cafenele. Orice piesa de mobilier imaginata poate fi produsa si importata, in functie de nevoia, dorintele si bugetul clientului. Totul este croit pe nevoile si visele celor dornici de spatii unicat, de ambient deosebit si personalizat.studio-hermes-c

Viziunea companiei este ca nu poti fi ospitalier dupa o rețetă standardizata.
Este nevoie de un anumit spirit pentru a putea crea acea stare de bine pe care cu totii o cautam mereu in toate locurile pe care le alegem cand cautam sa evadam: unde servim ceaiul, unde gustam ceva deosebit, sau locul in care alegem sa ne relaxam in vacanta. Se pune mare pret pe identitatea locatiei si conceptele personalizate.

Grija celor de la Sensio se reflecta si in transportul si montajul mobilierului (elemente de baza in acest domeniu). Termenele de livrare sunt record: de numai 7 zile. De asemenea, mobilierul prezinta certificat de garantie pentru 2 ani in regim de uz intens.

Studio Hermes este un restaurant-club ce vine sa exemplifice in detaliu viziunea Sensio. Aici au loc atat spectacole de cabaret, cat si seri cu muzica live. Design-ul creeaza o atmosfera similara salilor de auditii din anii ’60. Alte elemente, desi contemporane, urmaresc aceeasi linie moderna a mijlocului de secol 20: barul de onyx, candelabrul de alama, canapelele de catifea si lambriurile de nuc.

Studio Hermes se afla in centrul vechi al capitalei, iar numele este inspirat din vechiul cinematograf localizat pe vremuri la aceeasi adresa.

Studio-Hermes Studio-Hermens-UP Hermes-1

Login

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram