Logo Small

Relaxare de sarbatori in fotoliile Sensio

Multi spun ca sarbatorile sunt supraestimate: aglomeratie multa, ingramadeala in magazine si piete pentru stocuri de mancare si cadouri de ultima ora, timp nelimitat petrecut in trafic.fotoliu05

Insa ele reprezinta in primul rand o vacanta, o oaza de relaxare, motiv de odihna si voie buna. In timpul asta te detasezi de probleme, de treburile neterminate de la serviciu, de necazuri si stai in caldura familiei, te incarci cu energie pozitiva pentru tot anul nou ce bate la usa.

Si unde stai mai comod acasa decat in fotoliul preferat, avand catelul la picioare sau/ si pisica in brate, citind o carte sau urmarind filmul favorit.

Fotoliile comercializate de Sensio sunt considerate un clasic futurist, imbinand elemente moderne si clasice intr-un intreg care defineste luxul. Efectul elegant al fotoliilor Sensio da o nota de rafinament mobilierului unei incaperi, fie ca vorbim despre cel de hotel, restaurant, lounge, club sau, pur si simplu, mobilierul unui living amenajat cu bun gust.

Acum ca aveti si fotoliul care sa va faca vacanta, oricat de scurta, mai placuta si, in acelasi timp, sa va intregeasca apartamentul sau casa, va dorim sarbatori fericite si linistite alaturi de cei mai dragi si mai apropiati oameni!

Pentru mai multe detalii, va invitam sa intrati pe www.sensio.ro.

Si, nu uitati: Sensio inseamna starea de bine!

fotoliu04 fotoliu03 fotoliu02 fotoliu01

Login

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram