Logo Small

In 2014 mobilierul de terasa trebuie sa fie mai viu colorat!

De multe ori intr-o singura zi ne surprindem gandindu-ne unde sa iesim dupa Lagunace ne terminam treaba. Unde ne vedem cu prietenii? Ce terasa poate fi primitoare, cu un aspect placut, civilizat si unde sa ne simtim in preajma prietenilor atat de comfortabil la un pahar de vin. Cand vine vorba de iesirile in oras conteaza multe atunci cand alegem locul unde sa ne vedem. De ex. Conteaza sa stai comfortabil pe scaunul de la masa rezervata, sa nu te simti amortit in scaun, sa nu te stanjeneasca ceva din decorul locului.

Asa dar, va prezentam o abordare profesionista de amenajare a spatiilor publice, in special a teraselor. Cei pe care vi prezentam de data aceasta sunt specialistii de la Sensio. Cei care aduc un plus de culoare in Bucuresti prin mobilierul pe care il propun in amenajarea HORECA.

 Amenajati cu stil

fotolii exterior cu pernaConsultanta mobiliara si import. In domeniul amenajarilor HORECA, exista reprezentanti ai vanzatorilor de mobilier. SENSIO este altceva – este consultantul tau. Aduce cele mai bune piese, fie ele simple sau sofisticate, de la creatorii de mobilier din tari cu traditie in industria ospitalitatii. Vei putea alege dintr-o gama vasta de idei, dintre produse cu design si egonomie certificate european. Dar nu inainte ca noi sa iti oferim consultanta de care ai nevoie pentru a comanda doar ce te avantajeaza.

 Servicii de proiectare si amenajare.

fotolii cu pernutaA fi ospitalier nu implica o reteta, dar implica o serie de „ingrediente”, personalizate pentru fiecare spatiu in parte. Cel mai adesea, oamenii nu aleg constient sa revina in spatiul pe care il detineti. Ei iau decizii cu simturile. Decid inconstient ca le place sau nu le place ce le oferi, ca urmare a unei serii de senzatii, de factori emotionali. Se simt confortabil sau inconfortabil si este greu de spus in cateva cuvinte ce anume ii influenteaza. Iata de ce in afacerea ta ai nevoie de specialisti, care au atat cunostintele, cat si experienta practica care te va ajuta sa eviti dilemele. Serviciile noastre sunt indreptate spre nevoile tale ca antreprenor, dar si spre nevoile clientilor pe care ii vei avea.  Aceasta deoarece noi stim ca spatiile interioare sunt destinate in prima instanta conforului clientilor tai si interactiunii intre oameni.

 Arhitectii si designerii recunosc valoarea spatiilor deschise, publice, care ne ofera atat mediul social de care avem nevoie, cat si libertate, confort, o stare de evadare din cotidian, echilibru, identificare, statut. Zgomotul urban are nevoie de minimalism in design. Griul strazii are nevoie de culoare.canapele pentru terasa

Colectia de mobilier de exterior SENSIO abordeaza in acest an un mobilier de terasa mai usor, mai aerat, mai viu colorat, dar cu atentie la fiecare detaliu, si fara niciun rabat la calitate, la confort si ergonomie. In aceasta an ne bucuram de un mix-match urban ca aduce in sfarsit primavara.

Portofoliul cuprinde un mix eclectic de scaune, mese, canapele de terasa, dar deja si o lunga serie de locatii care au ales mobilier de terasa Sensio, iar cele mai importante dintre acestea le puteti vizualiza direct pe site-ul https://www.sensio.ro/portofoliu  sau pe  https://www.facebook.com/SensioMobili.

Contact:canapele exterior

Str Argentina, nr 50, sect. 1, Bucuresti

021 230 44 40

0733 44 82 68

office@sensio.ro

www.sensio.ro

scaun lemn de teak  canapele EXTERIOR polipropilena CANAPEA SI FOTOLII

Login

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram