Logo Small

Terasele de succes din Bucuresti amenajate de Sensio

Spatii de socializare absolut necesare pentru mediul urban, terasele joaca un rol important din punct de vedere urbanistic, sociologic, psihologic si economic-comercial. Arhitectii si designerii recunosc valoarea spatiilor deschise, TheAddress_16-183x146cpublice, care ofera indivizilor atat mediul social de care au nevoie, cat si libertate, confort, o stare de evadare din problemele de zi cu zi, echilibru, identificare, statut.

Pentru cei implicati in industria ospitalitatii este foarte clar ca vara, o terasa este “cheia” cu care se deschide orice afacere. Un bar, pub, bistro, cafenea, restaurant etc. care are si o terasa atrage noi potentiali clienti, isi sporeste renumele, creeaza o extensie a brand-ului de baza, dar si o linie noua de venituri.

Insa felul in care este gandit si se amenajeaza acest spatiu este extrem de important – nu doar pentru a crea identitate vizuala, care sa atraga, ci si pentru a face trecerea de la interior la exterior, creand distinctii, dar mentinand unitatea intregii SENSIO-AGO_ambient4-183x146cinvestitii. Conteaza nu doar mobilierul, ci si ideea pentru ambientul cel mai potrivit. Aceasta in functie de buget, spatiu, plasare in mediul urban si de viziunea fiecaruia. Aici intervin cei de la Sensio.

De ce sa apelezi la amenajare cu SENSIO?

 SENSIO este o afacere business to business, care iti ofera ceea ce ai nevoie: de la concept de creatie si mobilier, pana la deschidere, insotindu-te pas cu pas de-a lungul acestui drum.

Consultanta mobiliara si import. In domeniul nostru, exista reprezentanti ai vanzatorilor de mobilier.Schengen_8-183x146c

SENSIO este altceva – este consultantul tau. Aduce cele mai bune piese, fie ele simple sau sofisticate, de la creatorii de mobilier din tari cu traditie in industria ospitalitatii. Vei putea alege dintr-o gama vasta de idei, dintre produse cu design si ergonomie certificate european. Dar nu inainte ca ei sa iti ofere consultanta de care ai nevoie pentru a comanda doar ce te avantajeaza.

Suport logistic. Transportul si montajul mobilierului face parte dintre serviciile core-business, asa ca acordam maxima importanta protejarii mobilierului si vitezei de transport. Am reusit termene de livrare record, de numai 7 zile. Mobilierul vine cu certificat de garantie pentru 2 ani, in regim de uz intens.55Jazz_2-183x146c

Servicii de proiectare si amenajare. A fi ospitalier nu implica o reteta, dar implica o serie de „ingrediente”, personalizate pentru fiecare spatiu in parte. Cel mai adesea, oamenii nu aleg constient sa revina in spatiul pe care il detineti. Ei iau decizii cu simturile. Decid inconstient ca le place sau nu le place ce le oferi, ca urmare a unei serii de senzatii, de factori emotionali. Se simt confortabil sau inconfortabil si este greu de spus in cateva cuvinte ce anume ii influenteaza. Iata de ce in afacerea ta ai nevoie de specialisti, care au atat cunostintele, cat si experienta practica care te va ajuta sa eviti dilemele.

Serviciile, create in colaborare cu cei mai experiementati arhitecti locali, sunt indreptate spre nevoile tale ca antreprenor, dar si spre nevoile clientilor pe care ii vei avea. Aceasta, deoarece stim ca spatiile interioare sunt destinate in prima instanta conforului clientilor tai si interactiunii intre oameni.

Branding si marketing. Asa cum fiecare individ are o identitate proprie, un loc destinat mai multor persoane care interactioneaza intre ele are nevoie de o identitate. Spatiul tau trebuie sa fie usor de recunoscut de catre clienti, dar si memorabil, atat vizual, cat si prin nume. Pentru afacerile de anvergura luate de la zero, venim si cu specialistii in comunicare care, in colaborare cu restul echipei, iti vor oferi numele, pozitionarea si strategia ce poate sa aduca mai mult sens afacerii tale.

Login

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram