Logo Small

O experienta senzoriala, restaurantul AGO

Credeti ca mersul la un restaurant este doar o experienta culinara, iar important este doar  ce iese din bucatarie si felul in care ajunge pe mese, in farfurii? Poate parea surprinzator, dar lucrurile nu stau chiar asa. Clientii nu vin niciodata la restaurant doar pentru mancare sau doar pentru bautura (pe care le-ar putea consuma oriunde), insa vin intotdeauna pentru experienta specifica pe care le-o asigura un spatiu anume.

Fiecare se simte bine intr-un anumit mediu. Se potriveste cu acesta, cauta senzatii familiare, dar si stari aspirationale pe care si le poate satisface. Dar ce ar fi daca ati cauta un restaurant perfect, in care ambientul sa nu poata fi contestat de catre nimeni, proaspat si suprinzator? In care stilul, inalta clasa si confortul sa se regaseasca simultan, astfel incat sa aveti garantia ca pe oricine ati duce acolo veti fi considerat un maestru al stilului si bunului gust?

Pentru noi a fost o placere sa cream ambientul AGO, un restaurant modern, intr-o zona pretentioasa, beneficiind de amplasamentul ideal: pe malul lacului Herastrau, cu vedere la acesta. Terasa este inconjurata de verdeata luxurianta, iar interiorul generos este caracterizat de o arhitectura contemporana cu ferestre largi si spatii deschise, ample. Decorul perfect pentru care Sensio a creat un adevarat puzzle de mobilier, cu multe piese diferite, dar din aceeasi colectie, in vederea obtinerii unui mediu atat elegant, cat si confortabil, cu specific de lux.  O varietate de spatii creeaza o nelimitata categorie de oferte, potrivite cu cele mai diverse caractere umane si preferinte, cu orice tip de intalnire care ar putea avea loc aici si cu orice interval orar.

 Calitate cu mobilier confortabil, robust si echilibrat

Secretul pe care l-am folosit si de data aceasta este urmatorul: simturile noastre percep mobilierul de calitate cu toate simturile, ghidandu-se dupa robustetea formelor, materialele folosite si finetea executiei detaliilor. Confortul se simte inainte de a se vedea. Pentru AGO, diversitatea de preferinte ale unei clientele pretentioase, insa variate, este la propriu indeplinita de mobilierul divers, ce permite crearea de separeuri elegante, de zone de lunge, de locuri la bar sau de mesele pentru grupuri mici ori mari.

Piesele folosite de Sensio sunt la fel de creative si echilibrate ca si alegerile din meniul localului. O varietate de elemente, de inspiratie internationala, marina, contemporane si fusion se contopesc pentru a crea un amestec de senzatii: lemn si rafie, tapiterii si perne moi, panza si ratan, metal si piatra, in culori neutre si cu pete de culoare inspirate de mediul marin sau de toamna. In acelasi timp, piesele si ameanajarea sunt puternic individualizate, facand restaurantul sa se distinga de restul locatiilor din zona.

Scaunele de terasa, din materiale naturale sau cu perne in huse de panza se asorteaza cu canapele pe tonuri neutre de gri, dar exteriorul castiga colorit de la accesoriile in nuante  brun, portocaliu fin si roscat. Interiorul este mai dinamic coloristic, albastrul si rosul facandu-si loc printre nuantele calde. De asemenea este si generos luminat, atat ziua, de catre ferestrele largi, cat si seara, cand tapiteriile, lemnul si detaliile finisajelor primesc noi valente, cu ajutorul instalatiei de iluminare.

Per ansamblu, restaurantul AGO este un spatiu cu aer proaspat, care se adreseaza pe un alt palier la un nivel ridicat tuturor experientelor senzoriale. Feng Shui Apa, aer, natura, mediu construit, eleganta arhitecturala, interior si exterior, se reunesc intr-un eclectism atragator, in care alternarea de forme, materiale si culori ofera diversitate si confort.

Login

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram