Logo Small

Sensio Mobili inseamna starea de bine

Pentru a afla ce inseamna starea de bine si conceptul Sensio Mobili dar si cat de greu este sa fii antreprenor intr-o piata atat de concurentiala am stat de vorba cu Raluca Milin, managing partner Sensio Mobili.

 Frumusetea vine din interior, asa ca te rugam sa ne spui cum a venit pe piata Sensio Mobili.

Intotdeauna am fost atrasa de ideea de antreprenoriat si mi-am dorit sa fac ceva in zona de design, sa creez spatii frumoase pentru oameni. Am calatorit mult, am vazut foarte multe locuri frumoase si m-am gandit ca pot sa aduc starea de bine aici, in Romania.

M-am axat pe mobilierul pentru spatii publice si pe oferirea de servicii integrate. Sensio Mobili inseamna idee, crearea design-ului, alegerea mobilierului si nu in ultimul rand punerea sa in spatiu.

 Ce inseamna sau cum ai descrie starea de bine – conceptul Sensio Mobili?

Conceptul Sensio Mobili inseamna servicii complete pentru cei ce doresc sa-si deschida un spatiu public, fie ca este o zona de asteptare, birou, cafetarie, sau o terasa. Starea de bine este oferita de siguranta si calitatea produselor dar si de after service-ul oferit.

 Cui se adreseaza mobilierul promovat de voi?

Oricarei persoane care isi deschide o afacere, un spatiu public. Am pornit de la restaurante si cafenele iar acum colaboram cu clinici private sau ne ocupam de mobilierul salilor de conferinte.

 Care este profilul localurilor pe care le decorati cu atata pasiune? Ce au ele in comun?

Comunul lor consta in faptul ca toate ies in evidenta, in rest sunt locatii unice si fiecare dintre ele are o personalitate proprie.

Login

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram