Logo Small

Terasa Ganzo – ospitalitate si ambient

Sensio Mobili anunta finalizarea lucrarilor la cea mai noua amenajare in care s-a implicat, terasa Ganzo din Bucuresti (Delea Noua, nr. 21). Un articol despre importanta cheie a teraselor in mediul urban si industria ospitalitatii, dar si despre mobilierul si ambientul ales in diverse locatii.

Sezonul estival si „avertismentele” de vreme buna, cu caldura din plin au scos si continua sa scoata la terase aproape toata populatia activa din orase. Un motiv pentru ca investitorii in HoReCa sa se gandeasca cum sa atraga pe propriile terase cat mai multi dintre acesti potentiali clienti.

Spatii de socializare absolut necesare pentru mediul urban, terasele joaca un rol important din punct de vedere urbanistic, sociologic, psihologic si economic-comercial. Arhitectii si designerii recunosc valoarea spatiilor deschise, publice, care ofera indivizilor atat mediul social de care au nevoie, cat si libertate, confort, o stare de evadare din problemele de zi cu zi, echilibru, identificare, statut…

Pentru cei implicati in industria ospitalitatii este foarte clar si ca, vara, o terasa este “cheia” cu care se deschide orice afacere. Un bar, pub, bistro, cafenea, restaurant etc. care are si o terasa atrage noi potentiali clienti, isi sporeste renumele, creeaza o extensie a brand-ului de baza, dar si o linie noua de venituri. Insa felul in care este gandit si se amenajeaza acest spatiu este extrem de important – nu doar pentru a crea identitate vizuala, care sa atraga, ci si pentru a face trecerea de la interior la exterior, creand distinctii, dar mentinand unitatea intregii investitii. Conteaza nu doar mobilierul, ci si ideea pentru ambientul cel mai potrivit. Aceasta in functie de buget, spatiu, plasare in mediul urban si de viziunea fiecaruia. Aici intervenim noi, cei de la Sensio.

Login

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram