Logo Small

Terasele, cheia succesului in afaceri

 

Luni, 27 mai, 2013. Sensio Mobili anunta finalizarea lucrarilor la cea mai noua amenajare in care s-a implicat, terasa Ganzo din Bucuresti (Delea Noua, nr. 21). Un articol despre importanta cheie a teraselor in mediul urban si industria ospitalitatii, dar si despre mobilierul si ambientul ales in diverse locatii.

Sezonul estival si „avertismentele” de vreme buna, cu caldura din plin au scos si continua sa scoata la terase aproape toata populatia activa din orase. Un motiv pentru ca investitorii in HoReCa sa se gandeasca cum sa atraga pe propriile terase cat mai multi dintre acesti potentiali clienti.

Spatii de socializare absolut necesare pentru mediul urban, terasele joaca un rol important din punct de vedere urbanistic, sociologic, psihologic si economic-comercial. Arhitectii si designerii recunosc valoarea spatiilor deschise, publice, care ofera indivizilor atat mediul social de care au nevoie, cat si libertate, confort, o stare de evadare din problemele de zi cu zi, echilibru, identificare, statut…

Pentru cei implicati in industria ospitalitatii este foarte clar si ca, vara, o terasa este “cheia” cu care se deschide orice afacere. Un bar, pub, bistro, cafenea, restaurant etc. care are si o terasa atrage noi potentiali clienti, isi sporeste renumele, creeaza o extensie a brand-ului de baza, dar si o linie noua de venituri. Insa felul in care este gandit si se amenajeaza acest spatiu este extrem de important – nu doar pentru a crea identitate vizuala, care sa atraga, ci si pentru a face trecerea de la interior la exterior, creand distinctii, dar mentinand unitatea intregii investitii.  Conteaza nu doar mobilierul, ci si ideea pentru ambientul cel mai potrivit. Aceasta in functie de buget, spatiu, plasare in mediul urban si de viziunea fiecaruia. Aici intervenim noi, cei de la Sensio.

Cea mai noua amenajare Sensio

Portofoliul nostru cuprinde o lunga serie de locatii, iar cele mai importante dintre acestea le puteti vizualiza direct pe site-ul nostru (https://www.sensio.ro/portofoliu). Dar cea mai noua este terasa restaurantului Ganzo din Bucuresti. Restaurantul (Delea Noua, nr. 21) s-a deschis anul trecut si este cunoscut deja pentru ambientul sau sofisticat si pentru bucataria de calitate, castigand deja in cele sase luni un public fidel, care sporeste constant. Sensio s-a implicat in amenajarea Ganzo inca de de la inceput, oferind investitorilor mijloacele crearii unui ambient personalizat si atractiv.

Anul acesta, deschiderea terasei a fost considerata pasul firesc. Sensio a venit din nou cu mobilierul adaptat conceptului si cu specialistii in domeniul ambientului si designului. Terasa Ganzo pastreaza eleganta din interior, intr-o continuitate fireasca de stil. Dar atmosfera de afara este mai degajata, amintind cu rafinament de un ambient mediteranean anume: teatrele de vara inspirate de pe malurile elene. Mult alb, texturi de panza, scaune si mese cu linii fine, banchete din lemn se combina perfect pentru a crea un mediu armonios si fundalul perfect pentru a lasa pe scena vedetele... adica deliciile gastronomice. Terasa Ganzo ofera o pauza din stresul vietii cotidiene, creand acea individualizare necesara memorarii locului.

Ce este SENSIO?

SENSIO este o afacere business to business, care iti ofera ceea ce ai nevoie: de la concept de creatie si mobilier, pana la deschidere, insotindu-te pas cu pas de-a lungul acestui drum.

Consultanta mobiliara si import. In domeniul nostru, exista reprezentanti ai vanzatorilor de mobilier. SENSIO este altceva - este consultantul tau. Aduce cele mai bune piese, fie ele simple sau sofisticate, de la creatorii de mobilier din tari cu traditie in industria ospitalitatii. Vei putea alege dintr-o gama vasta de idei, dintre produse cu design si egonomie certificate european. Dar nu inainte ca noi sa iti oferim consultanta de care ai nevoie pentru a comanda doar ce te avantajeaza.

Suport logistic. Transportul si montajul mobilierului face parte dintre serviciile core-business, asa ca acordam maxima importanta protejarii mobilierului si vitezei de transport. Am reusit termene de livrare record, de numai 7 zile. Mobilierul vine cu certificat de garantie pentru 2 ani, in regim de uz intens.

Servicii de proiectare si amenajare. A fi ospitalier nu implica o reteta, dar implica o serie de „ingrediente”, personalizate pentru fiecare spatiu in parte. Cel mai adesea, oamenii nu aleg constient sa revina in spatiul pe care il detineti. Ei iau decizii cu simturile. Decid inconstient ca le place sau nu le place ce le oferi, ca urmare a unei serii de senzatii, de factori emotionali. Se simt confortabil sau inconfortabil si este greu de spus in cateva cuvinte ce anume ii influenteaza. Iata de ce in afacerea ta ai nevoie de specialisti, care au atat cunostintele, cat si experienta practica care te va ajuta sa eviti dilemele.

Serviciile noastre, create in colaborare cu cei mai experiementati arhitecti locali, sunt indreptate spre nevoile tale ca antreprenor, dar si spre nevoile clientilor pe care ii vei avea. Aceasta deoarece noi stim ca spatiile interioare sunt destinate in prima instanta conforului clientilor tai si interactiunii intre oameni.

Branding si marketing. Asa cum fiecare individ are o identitate proprie, un loc destinat mai multor persoane care interactioneaza intre ele are nevoie de o identitate. Spatiul tau trebuie sa fie usor de recunoscut de catre clienti, dar si memorabil, atat vizual, cat si prin nume. Pentru afacerile de anvergura luate de la zero, venim si cu specialistii in comunicare care, in colaborare cu restul echipei, iti vor oferi numele, pozitionarea si strategia ce poate sa aduca mai mult sens afacerii tale.

Login

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram