Logo Small

Spatiul public intr-o noua viziune urbana

Majoritatea spatiilor publice pe care le cunoastem sunt reci, neprietenoase si cu siguranta incomode. Era cazul ca lucrurile sa se schimbe si spatiul public, cu precadere zonele de asteptare, sa capete o noua viziune.
 

Sensio Mobili imbraca spatiile publice intr-o stare de bine. Specialista in mobilierul HoReCa, echipa Sensio Mobili vine in intampinarea nevoilor tale cu o mare varietate de mobilier profesional, in completare cu servicii de proiectare si design, dar mai ales cu personalizarea fiecarui articol de mobilier astfel incat sa imprime identic viziunea expusa de tine, clientul Sensio Mobili.

 Portofoliul desavarsit cuprinde branduri sonore precum Hotel Epoque, Hotel Hilton, Restaurant Embassy, Regina Maria, Medicover, Medicor Clinics, Cardioscan, Ama Optimex, Club La Muse, Restaurant La Bonne Bouche, Cafeneaua Musetti Cocor.

 Toate aceste exemple sunt doar cateva locatii din Bucuresti “imbracate” de specialistii Sensio Mobili, in care spatiul de asteptare s-a transformat dintr-o zona anosta intr-un spatiu “lounge”, prietenos. Pentru ca vorbim de profesionisti, Sensio Mobili nu se opreste doar la furnizarea mobilierului, ci te ajuta sa-ti definesti viziunea asupra propriului proiect si iti prezinta diferite concepte de spatii inainte de a comanda diferitele piese de mobilier/design interior.

 Pentru perspective largite, business-uri de anvergura, dar fara o identitate, Sensio Mobili vine atat cu numele cat si cu pozitionarea care sa aduca mai mult sens afacerii tale si sa-ti puna business-ul intr-o lumina definita de calitatea gustului pentru design.

 Iti prezentam din gama Sensio Mobili colectia de mobilier pentru spatiul de asteptare. Specialistii brandului si-au propus sa creeze un loc unic, cu semnificatii aparte, cu identitate memorabila, dand viata proiectelor de design si amenajare interioara. Sensio Mobili are solutia si ingredientele cheie pentru nevoile antreprenoriale in orice business.

Priveste si inspira stare de bine!

 

Login

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram