Logo Small

My sensio

As putea sa va vorbesc despre Sensio din perspectiva unicitatii lui, despre cum am pornit aceasta afacere (sau mai degraba idee) ferindu-ma sa ofer clientilor solutii de-a gata sau sa-i conving ca, de fapt, isi doresc fotoliul ce se afla in stoc. Sau as putea sa va spun cum am ales sa NU ma aflu de partea celor care editeaza catalogul cu mobilier, ci de partea celor care vin la noi doar cu un vis. Astfel, prin My Sensio, zambetul devine centrul misiunii noastre.

1st-page-brosura

Am sa va vorbesc insa despre cat de mult ii admir pe cei care, cu discretie si bun gust, ne-au ajutat sa evadam printr-o vacanta petrecuta intr-un boutique hotel, fie printr-o cafenea din Sibiu; intotdeauna am asociat ceea ce am simtit in acele momente cu spatiul in care ma aflam. Eram fascinat de felul in care un spatiu putea oferi ceva unic, irepetabil in orice alta parte. Si eram debusolat de fiecare data cand ma aflam intr-un spatiu in care lipsea o idee, un sentiment anume care sa dea sens intregului. Acelea au fost locuri in care mi-am dorit sa nu mai revin vreodata.

Am vorbit mai apoi cu cei care detineau spatiile in care simteam ca evadez.

Am vorbit si cu cei care au gandit si au pus in practica viziunea. Cred ca e imposibil sa fii ospitalier dupa o reteta standardizata, e nevoie de un anumit spirit pentru a putea crea aceea stare de bine pe care o cautam mereu. Nu e nicidecum vorba de a te “descurca” alegand solutii cat mai apropiate de ce ai fi avut tu in minte.

Asa a aparut Sensio. Din nevoia de a crea astfel de spatii, care sa respire sens pentru cei care vor trai in ele ceva irepetabil in orice alta parte.

Din nevoia de a opri timpul in loc, nevoie deghizata in dorinta de a reveni in acel spatiu, chiar fara sa stii de ce. Pentru ca ai simtit ca acolo este acel ceva pentru tine. My Sensio este definitia noastra pentru misiune; Misiunea pe care noi ne-am ales-o este: zambetul.

Cine suntem

Proiectele noastre descriu cel mai bine cine suntem. In portofoliul nostru veti gasi inspiratie si referinte.

Ce facem

SENSIO ofera servicii integrate de mobilare si design a spatiilor publice. Pentru inspiratie...

Contactati-ne

Daca iti doresti un produs Sensio, scrie-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

manufaktura_by_doncafe.png
ING_NN.png
casa_di_david.png
casa_victoria_floreasca.png
nuba.png
megamall.png

Login

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram